Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@09:11:26 GMT

نظریه جدید منشأ حیات چیست؟

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۱۵۱۶۰

نظریه جدید منشأ حیات چیست؟

 

تصور می‌شود که اولین شکل‌های حیات میلیارد‌ها سال پیش از ترکیبی غنی از مواد مغذی، روی زمین به وجود آمده‌اند.اساساً، مولکول‌های موجود در داخل شروع به واکنش با یکدیگر کردند، به لطف مقداری انرژی افزوده مانند برخورد رعد و برق یا دریچه‌های گرمابی، تا زمانی که ترکیبات آلی اساسی و سپس اسید‌های آمینه را تشکیل دادند، که سپس می‌توانند به پپتید‌ها و پروتئین‌ها متصل شوند و در نهایت به زندگی ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مطالعه جدید، دانشمندان اسکریپس دست به کار شدند و مجموعه جدیدی از واکنش‌های شیمیایی را با استفاده از مواد نسبتاً ساده که احتمالاً در زمین اولیه رایج بودند، کشف کردند.

تنها چیزی که لازم است سیانید، آمونیاک، دی اکسید کربن و اسید‌های آلفا کتو است و تیم شروع به بررسی این ایده جدید کردند که اسید‌های آمینه تولید می‌کند.

هر یک از چهار عنصر نقش خود را دارد. آلفا کتو اسید‌ها پیش ساز‌هایی هستند که سلول‌های زنده امروزه از آن‌ها برای ساخت اسید‌های آمینه استفاده می‌کنند.آمونیاک منبع نیتروژن است که فرآیند تبدیل به آن نیاز دارد. سیانید تبدیل را انجام می‌دهد و دی اکسید کربن در تمام مدت آن را سرعت می‌بخشد.

رامانارایانان کریشنامورتی، نویسنده ارشد این مطالعه گفت: ما انتظار داشتیم که کشف این موضوع بسیار دشوار باشد، معلوم شد که حتی ساده‌تر از آن چیزی است که تصور می‌کردیم. اگر فقط کتو اسید، سیانید و آمونیاک را با هم مخلوط کنید، با تغییر آهسته می‌ماند. به محض اضافه کردن دی اکسید کربن، حتی مقادیر کم، سرعت واکنش افزایش می‌یابد.

این تیم می‌گوید: این فرآیند اساساً نحوه تشکیل اسید‌های آمینه در سلول‌های زنده است، با این تفاوت که سیانید جایگزین آنزیم‌هایی است.
این سادگی و شباهت به فرآیند‌های بیولوژیکی کنونی نشان می‌دهد که این منبع محتمل‌تری برای زندگی اولیه نسبت به سایر فرضیه‌ها است که به شیمی کاملاً متفاوت‌تری نیاز دارند. تجزیه و تحلیل فرمول شیمیایی بررسی شده، نشان داد که این فرآیند همچنین اوروتات را به عنوان یک محصول جانبی تولید می‌کند.

اوروتات پیش ماده‌ای برای نوکلئوتید‌ها است که DNA و RNA را می‌سازند، نشان می‌دهد طیف کاملی از مواد تشکیل دهنده حیات را می‌توان از این طریق تولید کرد.کاری که ما می‌خواهیم در ادامه انجام دهیم این است که به بررسی این مطلب بپردازیم که چه نوع شیمی می‌تواند از این مخلوط پدید آید ادامه دهیم.

آیا اسید‌های آمینه می‌توانند شروع به تشکیل پروتئین‌های کوچک کنند؟
آیا ممکن است یکی از آن پروتئین‌ها مؤثر‌تر باشد و به عنوان یک آنزیم برای تولید بیشتر این اسید‌های آمینه عمل کند؟

 

این تحقیق در مجله Nature Chemistry منتشر شده است.

منبع: سایت نیواطلس منتشره از موسسه تحقیقاتی اسکریپس

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منشأ حیات اسیدآمینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۵۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی

مینا کاویانی، با اشاره به مواد مغذی موجود در شلغم، گفت: شلغم در دسته سبزی‌های بسیار کم‌کالری قرار دارد و هر ۱۰۰ گرم آن حدود ۲۸ کیلوکالری انرژی دارد. همچنین منبع خوبی از فیبر غذایی است (حدود ۸/۱ گرم در هر ۱۰۰ گرم) و در بهبود عملکرد دستگاه گوارش مؤثر است.

به گزارش سرگرمی روز، مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه، ویتامین C را از دیگر مواد مغذی موجود در شلغم نام برد که جزو ویتامین‌های محلول در آب است و با خاصیت آنتی‌اکسیدانی نقش مهمی در از بین بردن عوامل زمینه‌ساز بیماری‌هایی مانند سرطان دارد. این ویتامین ضمن کاهش التهاب، باعث تقویت ایمنی بدن نیز می‌شود.

به گفته کاویانی، هر ۱۰۰ گرم شلغم حدود ۲۱ میلی‌گرم ویتامین C دارد که می‌تواند تقریباً یک سوم نیاز روزانه بدن فرد را تأمین کند.

وی خاطرنشان کرد: شلغم فاقد هرگونه چربی مضر مانند کلسترول و اسیدهای چرب ترانس است و همچنین مقداری ویتامین‌های گروه B مانند اسید فولیک را دارا است.

کاویانی با اشاره به مواد معدنی موجود در این سبزی گفت: شلغم حاوی مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم و سدیم و منیزیوم است. در هر ۱۰۰ گرم از این سبزی ریشه‌ای ۳۰ میلی‌گرم کلسیم و ۱۹۱ میلی‌گرم پتاسیم وجود دارد که می‌تواند بخشی از نیازهای روزانه افراد را تأمین کند.

مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه همچنین شلغم را دارای ترکیبات شیمیایی عنوان کرد که دارای خاصیت ضدالتهابی و ضد میکروبی است و رشد باکتری‌ها را مهار می‌کند و به همین دلیل است که از دیرباز در فصل زمستان و ماه‌های سرد سال از شلغم پخته به منظور تسکین علائم عفونت‌های تنفسی، سرماخوردگی، سینوزیت (التهاب در حفره‌های سینوسی اطراف بینی)، بهبود سرفه و گرفتگی صدا استفاده می‌شده است.

کاویانی خاطرنشان کرد: برگ‌های سبز شلغم نیز از ارزش غذایی زیادی برخوردار هستند. به این معنی که برگ‌های سبز شلغم سرشار از ویتامین‌های K،C، اسید فولیک و بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A) هستند.

به گفته وی، ریشه و برگ‌های سبز شلغم حاوی مقدار کمی اسید اگزالیک هستند (۲۱/۰ گرم در هر ۱۰۰ گرم) که این ماده طبیعی در بعضی سبزی‌های متعلق به خانواده براسیکا (کلمیان) یافت می‌شود.

کاویانی با اشاره به اینکه اسیداگزالیک قابلیت تبدیل‌شدن به بلور و ایجاد سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری را دارد، تاکید کرد: افراد دارای کلیه سنگ‌ساز باید با احتیاط بیشتری شلغم را مصرف کنند. به این افراد توصیه می‌شود همراه با مصرف این سبزی‌ها مقدار کافی آب سالم بنوشند تا با افزایش حجم طبیعی ادرار سبب کاهش خطر ابتلاء به سنگ کلیه شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نحوه انتخاب چوب ترموود
  • طوفان عراق، منشأ گرد و غبار امروز خوزستان
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • ماموستا ملااحمد فخری منشأ خدمات بسیاری برای دین بود
  • نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن کلید خورد
  • آغاز نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن