Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@14:41:37 GMT

نیاز ضروری شهرها برای کاهش انتشار کربن چیست؟

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۹۳۴۸۵

نیاز ضروری شهرها برای کاهش انتشار کربن چیست؟

تحقیقات حاکی است که برنامه‌ریزان در موفق‌ترین شهرهای جهان می‌کوشند بین مقررات، انگیزه‌ها، نوآوری‌ها و شتاب‌دهنده‌ها برای مدیریت شهری تعادل برقرار کنند و به مشارکت با سرمایه‌گذاران، مالکان دارایی‌ها، توسعه‌دهندگان و شهروندان بپردازند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، امروزه در اغلب نقاط دنیا، مدیران اهدافی بلندپروازانه را در سر می‌پرورانند تا پایداری و بهبود کیفیت زندگی را برای شهرها به ارمغان بیاورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه حذف انتشار کربن از سازه‌های شهری می‌تواند دستیابی به اهداف آن‌ها را سرعت ببخشد، با این حال به نظر می‌رسد که این مؤلفه کمتر مورد توجه آنان قرار گرفته است.

نتیجه تحقیقات مختلف حاکی است که مدیران شهرهای موفق با دقت تمام تلاش کرده‌اند انتشار کربن را در زیرساخت‌ها و سازه‌های شهری به حداقل برسانند که در این راستا، ایجاد تعادل میان مقررات، انگیزه‌ها و نوآوری‌ها از یک سو و برقراری ارتباط مستقیم با ذی‌نفعان از سوی دیگر، مهم‌ترین نقش را در تحقق اهداف آن‌ها ایفا کرده است.

انتشار گازهای آلاینده در شهرها

گروهی از محققان پس از بررسی ۳۲ شهر در سراسر جهان به این نتیجه رسیدند که حدود ۶۰ درصد گازهای آلاینده در شهرها از سازه‌ها منتشر می‌شود که این میزان در کلانشهرهای تجاری جهان نظیر لندن انگلستان، توکیو در ژاپن، واشنگتن دی. سی در آمریکا و پاریس در فرانسه به ترتیب به ۷۸، ۷۳، ۷۱ و ۷۰ درصد می‌رسد.

علاوه بر این، نتیجه تحقیق ذکر شده نشان داد که تفاوت چشمگیری بین تدابیر اعمال شده در شهرها، تأثیر صنعت املاک و مستغلات و اقلیم‌شناسی وجود دارد که این به سهم خود، نیاز به کاهش انتشار کربن را برای به حداقل رساندن گرمای کره خاکی به تصویر می‌کشد. بدون شک، افزایش مشارکت میان دولت‌ها و بخش‌های خصوصی می‌تواند نقش مهمی در کاهش انتشار کربن و به‌ویژه به صفر رساندن آن در اقتصاد ایفا کند.

طراحی کلی‌نگر شهری، یکی از بهترین رویکردهای برای تحقق هدف صفر انتشار کربن از سازه‌های شهری خواهد بود که امروزه به خوبی در شهرهایی نظیر نیویورک، سنگاپور، ونکوور کانادا، پاریس، آمستردام هلند، لندن، لس‌آنجلس و توکیو مورد توجه قرار گرفته است. در این رابطه، مدیران سنگاپور و ونکوور برای سبزسازی سازه‌ها کوشیده‌اند، پاریس و آمستردام اثرات انتشار کربن را به تصویر کشیده‌اند، مدیران لندن و لس‌آنجلس به افزایش تنوع زیستی پرداخته‌اند و توکیو نیز طرح تشویق مالکان به کاهش انتشار کربن در سازه‌های خود را پیاده کرده است.

کد خبر 577295

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کشورهای جهان کلانشهرهای جهان شهرهای جهان کربن صفر کربن خنثی سازه های شهری نیویورک واشنگتن آمستردام پاریس شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کاهش انتشار کربن سازه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۳۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به همراه تنی چند از اعضای هیات مدیره،‌ معاونان و مدیران عامل شرکت های گروه سایپا ضمن حضور در شرکت فولاد مبارکه و بازدید از خطوط تولید، در نشستی با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره این شرکت در راستای انجام تعاملات بیشتر به گفتگو پرداخت.

جواد توسلی مهر در این نشست مشترک گفت: صنعت فولاد صنعت مادر و یکی از زیرساخت‌های مهم تولید کشور است و از سوی دیگر نیز صنعت خودرو نیز پیشران است.

او با بیان اینکه بحث تولید می‌تواند حال مردم را خوب کند و با پرداختن به تولید و تأمین معیشت مردم سایر مشکلات نیز حل خواهد شد و راهکار آن اعتماد به توانمندی های داخلی و ظرفیت خوبی است که در کشور وجود دارد، افزود: شرکت‌های خودروسازی با حدود ۵۵ میلیون نفر سهامدار در بازار سرمایه رو به رو هستند، علاوه بر این ۶۰۰ هزار خانواده در زنجیره تأمین خودروسازی ارتزاق می‌کنند و گروه خودروسازی سایپا و ایران خودرو حدود ۱۰۰ هزار خانواده را شامل می‌شوند که قسمت بزرگی از اجتماع هستند و اگر روند این دو خودروساز در تولید مناسب باشد حال طیف بزرگی از مردم خوب خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه در کشور و در دهه ۹۰ ایران خودرو دیزل زیانی ۱۳ برابر سرمایه داشت، افزود: در این شرایط سهامداران برای انحلال شرکت شکایت کرده بودند، سهامداران عمده از جمله ایران خودرو حال خوبی نداشت اما وقتی روند معکوس شد و افزایش و جهش تولید را در دستور کار قرار دادیم، در سال ۹۹ به چهار برابر میزان تولید رسیدیم و سال 1400 به سود خالص سنگین و سال ۱۴۰۱ به ۷ هزار میلیارد سود خالص رسیدیم و به نسبت همین مبلغ، پول به دولت دادیم و می‌توان گفت ۲ همت برای تولید سرمایه‌گذاری شد که حجم زیادی از اشتغال زایی را به همراه داشت.

او با بیان اینکه امسال در سایپا برنامه‌ای در دستور کار داریم که  ۱۰۰ درصد قابل انجام است، گفت: تولید حدود ۶۷۱ هزار دستگاه خودرو را در دستور کار داریم و این آمار در سال گذشته 480 هزار خودرو بوده است که می‌توان گفت در سال جاری ما ۴۰ درصد افزایش تولید را خواهیم داشت.

توسلی با بیان اینکه اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است، ابراز کرد: ما مواد اولیه را از بورس تهیه می‌کنیم و اگر این قیمت توسط دولت مدیریت و نگهداری شود دیگر هر روز نیاز به قیمت‌گذاری خودرو نداریم و بخش عمده مشکلات در این حوزه برطرف خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه برای انجام روند اصلاحی، رفتارهای خوبی را شاهد بوده‌ایم، ابراز کرد: امیدواریم تا چند روز آینده نتایج خوبی را از دولت در اصلاح قیمت مواد اولیه دریافت کنیم که بر این اساس تعاملاتمان با زنجیره تأمین از جمله فولادمبارکه بهتر و باعث مناسب تر شدن وضعیت تولید خواهد شد.

او تصریح کرد: استفاده از فناوری‌های نوین،‌ صنایع دانش بنیان، صنایع های‌تک، ایجاد تنوع محصول و افزایش کیفیت مستلزم جهش تولید و اصلاح ساختارهای مالی است که با انجام این امور یقینا سال متفاوتی در صنعت خودرو کشور خواهیم داشت و رکورد دهه 90 شکسته خواهد شد.

توسلی مهر افزود: تعاملات ما با فولادمبارکه در راستای افزایش 40 درصدی تولید خودرو است که افزایش ۴۰ درصدی اعلام نیاز به ورق خودرو در این راستا است.

دیگر خبرها

  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • افزایش کتابخانه‌های سیار، نیاز استان ایلام
  • تولید الماس فقط در ۲ ساعت و نیم!
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری