Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مطالعه جدیدی در نشریه Current Biology به نقش پستانداران بزرگ گیاه‌خوار در مبارزه با تغییرات آب‌وهوایی پرداخته است. این یک رویکرد غیرمعمول است زیرا حیوانات بزرگ به‌طور کلی در ایده‌های کاهش تغییرات آب‌وهوایی در نظر گرفته نمی‌شوند.

به نقل از ارث، پروفسور یادویندر ملحی، از دانشگاه آکسفورد، گفت: تلاش‌های حفاظتی معمولا روی درختان و کربن یا جذابیت گسترده حفاظت از پستانداران بزرگ متمرکز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطالعه به بررسی این موضوع می‌پردازد که آیا می‌توان طرح‌ها را به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کرد که در مقابله و سازگاری با تغییرات آب‌وهوایی موثر باشد یا خیر.

این تحقیق چندین روش را بررسی کرده که بر اساس آن پستانداران بزرگ می‌توانند بر ذخیره کربن، پیشگیری از آتش‌سوزی و ظرفیت انعکاس سطح زمین تاثیر بگذارند.

آنان این کار را با پخش بذر، پاکسازی پوشش گیاهی و بارور کردن خاک انجام می‌دهند. چنین فعالیت‌هایی تنوع‌ زیستی یک منطقه را تقویت می‌کند که به نوبه خود محیط را در برابر تغییرات آب‌وهوایی مقاوم‌تر خواهد کرد. این اقدامات همچنین ذخیره کربن یک اکوسیستم را افزایش می‌دهد.

نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد چرای گورخر، کرگدن، فیل و سایر علف‌خواران بزرگ می‌تواند خطر آتش‌سوزی را کاهش دهد؛ به این علت که حیوانات آتش طبیعی را زیر پا می‌گذارند و مانع گسترش آتش می‌شوند.

آتش‌سوزی کمتر به معنای کربن کمتر در جو و تغییرات آب‌وهوایی کمتر است.

دکتر تونیا لندر، کارشناس دپارتمان علوم گیاهی در دانشگاه آکسفورد، گفت: حیوانات می‌توانند با تنوع بخشیدن به پوشش گیاهی و افزایش ناهمگونی زیستگاه، به سازگاری موضعی با تغییرات آب‌وهوایی در این محیط‌ها کمک کنند.

در حالی که این مطالعه بینشی در مورد چگونگی تاثیر حیوانات بر تغییرات آب‌وهوا ارائه می‌دهد، دانشمندان خواستار تحقیقات بیشتری هستند تا مشکل را به‌ طور کامل درک کنند و در آن تاثیر داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پستانداران گیاه خواران تغییرات آب وهوایی تغییرات آب وهوایی پستانداران بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۶۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟

کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی می‌تواند مشاغل سبز بیشتری ایجاد کند، بهبود سلامتی را برای جوامع محلی به ارمغان آورد و مزایای اقتصادی بی‌شماری به همراه داشته باشد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، محدود کردن گرمایش جهانی به ۱.۵ درجه سانتی‌گراد نیازمند تسریع تلاش‌ها برای کربن‌زدایی بخش کشتی‌رانی است. حرکت اول در این ابتکار، توسعه یک کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال به‌شمار می‌رود که نه تنها از توسعه سوخت‌ها و کشتی‌های با کربن کم و صفر حمایت، بلکه مشاغل سبز و مزایای سلامتی خوبی برای جوامع محلی ایجاد می‌کند.

مطالعه‌ای جدید حاکی از آن است که یک کریدور حمل‌ونقل دیجیتال و سبز (GDSC) بین سنگاپور، لس‌آنجلس و لانگ‌بیچ می‌تواند بیش از ۷۰۰ فرصت شغلی در تولید سوخت با آلایندگی صفر و نزدیک به صفر تا سال ۲۰۳۰ ایجاد کند. این مطالعه جریان‌های تجارت دریایی بین سنگاپور، لس‌آنجلس و لانگ‌بیچ را تجزیه‌وتحلیل کرد و یک خط پایه از فعالیت‌ها و نیازهای انرژی برای کشتی‌هایی را ارائه کرد که تا سال ۲۰۵۰ در کریدور فعالیت خواهند کرد.

مطالعه حاضر همچنین نشان داد که این کریدور می‌تواند به بهبود سلامت برای جوامع محلی منجر شود و مزایای اقتصادی گسترده‌ای را برای کشورهای این مناطق به همراه داشته باشد.

سوخت‌های بدون آلایندگی و توسعه مشاغل

تجزیه‌وتحلیل‌ها مقدار سوخت‌های نزدیک به صفر و صفر مورد نیاز برای ترافیک در این مسیر را با مدل‌سازی استفاده از سوخت‌های جایگزین کربن‌صفر و نزدیک به صفر توسط کشتی‌هایی برآورده کرده‌اند که در کریدور تا سال ۲۰۵۰ فعالیت خواهند کرد. در این بررسی پارامترهای مختلفی مانند هزینه‌های تولید و در دسترس بودن سوخت با توجه به اهداف استراتژی IMO 2023 در مورد کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای از کشتی‌ها در نظر گرفته شده است.

کربن‌زدایی دریایی برای مدت طولانی در دستور کار بوده است، زیرا حتی اگر سهم کشتی‌ها در گرمایش جهانی نسبتاً کم باشد، بسیار مهم است. سازمان بین‌المللی دریانوردی (IMO) معتبرترین نهاد بین‌المللی در این زمینه است که پس از چندین نقطه‌عطف در کربن‌زدایی دریایی، در سال ۲۰۱۸ یک نقشه‌راه جامع با استراتژی اولیه کاهش گازهای گلخانه‌ای ترسیم و آن را در سال ۲۰۲۳ بازنگری کرد. در این بازنگری کاهش گازهای گلخانه‌ای هم‌زمان با دستورالعمل بررسی چرخه حیات (LCA) توسعه پیدا کرد و رویکرد چرخه عمر به‌عنوان یک بخش ضروری برای دستیابی به اهداف آب‌وهوایی شناخته شد.

فعالیت‌های انجام‌شده از طریق کریدورهای کشتی‌رانی سبز می‌تواند موجب کاهش کربن‌زدایی گسترده‌تر در سراسر صنعت دریایی شود و مزایای سلامتی برای جوامع محلی و فرصت‌های اقتصاد سبز را برای کشورها به ارمغان آورد.

کد خبر 746484

دیگر خبرها

  • اولین تغییر بزرگ مالک جدید: استقلالِ خلیج فارس!
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟ (+ اینفوگرافی)
  • تولید الماس فقط در ۲ ساعت و نیم!
  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟
  • لاشخورهای مست را ببینید
  • مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟