Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@13:40:36 GMT

سبزترین منبع انرژی چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۰۴۷۴۶

منابع انرژی سازگار با محیط‌زیست یکی از ابزار‌های لازم بشر در مبارزه با آلودگی هواست. ناطقان: تمام انرژی‌های تجدیدپذیر گزینه مناسبی برای کسب عنوان «سبزترین منبع انرژی» هستند چراکه منشأ آن‌ها منابع کربن خثنی مانند خورشید و باد است که باعث آلودگی هوا نمی‌شود؛ بنابراین انتخاب یکی از آن‌ها به‌عنوان سبزترین منبع انرژی کار دشواری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




متخصصان میزان انتشار کربن در زمان ساخت و راه‌اندازی تأسیسات مورد نیاز برای برداشت از منابع انرژی‌های تجدیدپذیر را محاسبه کرده و به این نتیجه رسیدند که انرژی آبی کمترین ردپای کربن را دارد.

انرژی آبی یا انرژی هیدرولیک از حرکت و سرعت آب به دست می‌آید. با ایجاد سدی در مقابل رودخانه‌ها می‌توان انرژی جنبشی را به انرژی پتانسیل تبدیل و ذخیره کرد.

با این حال باید اثرات محیط‌زیستی انرژی‌های تجدیدپذیر را نیز در نظر گرفت، برای مثال ساخت سد‌های آبی می‌تواند زیست‌بوم رودخانه را مختل کند، از سوی دیگر تولید پنل‌های خورشیدی شامل استفاده از مواد شیمیایی سمی می‌شود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: سبزترین ، منبع ، انرژی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سبزترین منبع انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۴۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت

مصطفی رجبی مشهدی مدیر عامل شرکت توانیر در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه اقداماتی برای افزایش راندمان نیروگاهی صورت گرفته است ، گفت: نیروگاه‌هایی که در کشور ساخته می‌شوند نیروگاه‌های سیکل ترکیبی و از کلاسf هستند که راندمان بیش از ۵۵ درصد دارند.

وی ادامه داد: در دنیا نیز همین راندمان و بازدهی نیروگاه‌های گازی و سیکل ترکیبی طراحی و ساخته می‌شوند راندمان ۵۵ درصد دارند.

به گفته مدیر عامل توانیر نیروگاه‌هایی که راندمان پایین دارند در حال ارتقا هستند.

مدیر عامل توانیر خاطر نشان کرد: یکی از اقدامات این است که برای کاهش مصرف سوخت در نیروگاه‌های حرارتی توسعه نیروگاه‌های تجدید پذیر است

وی با اشاره به اینکه ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدید پذیر هدف‌گذاری شده است، خاطر نشان کرد: از این میزان ۴ هزار و۵۰۰ مگاوات مربوط می‌شود به چهار سرمایه گذار که اقدامات مناسبی در این زمینه انجام داده‌اند و نتیجه آن طی دو سال اخیر مشخص می‌شود.

به گفته این مقام مسئول فعالیت‌های خوبی در حوزه تخصیص زمین صورت گرفته است که امیدواریم در بخش تأمین ارز و تسهیلات مربوطه کمک می‌کند که این ۱۰ هزار مگاوات تجدید پذیر ها اتفاق بیفتد.

وی در خاتمه یادآور شد: در حال حاضر ظرفیت نیروگاه‌های تجدید پذیر ۱۲۵۰ مگاوات است که پیش بینی می‌شود تا دو سال آینده سه تا چهار برابر شود.

کد خبر 6089418 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • تولید الماس فقط در ۲ ساعت و نیم!
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • شصت‌ودومین شماره مجله تصویری نفت و انرژی (متنا)
  • مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • عکاسی از انبوه عنکبوت‌ها روی مریخ
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟